bilde av dekk

Bytte dekk

Som forhandler av First Stop tilbyr vi et bredt spekter bildekk, sport, touring, miljøvennlig og SUV. Vi har dekk til alle typer bil, liten eller stor. Uansett kjørestil.

 

Vinterdekk

Vinterdekk for nordisk vinter krever ekstremt gode egenskaper. Vinterdekkene skal fungere optimalt på is og snø, samtidig ha godt grep på bar asfalt og skal i tillegg tåle ekstreme temperatursvingninger. Forskjellen på et premium vinterdekk kontra et billig er alle disse egenskapene. For å utvikle et allsidig og godt vinterdekk kreves lang utvikling og god konstruksjon. Vi hjelper deg gjerne med å finne vinterdekket som passer til din bil.

 

Sommerdekk

I motsetning til vinterforholdene, stiller sommeren stort sett de samme kravene til dekkene uansett hvor man befinner seg i verden. Det er stort sett myndighetenes og forbrukernes krav som styrer utviklingen av sommerdekk. Den overordnede regelen er imidlertid at dekket må tåle bilens topphastighet. Det har de senere årene kommet stadig flere såkalte miljødekk på markedet. De kjennetegnes ved lavere rullemotstand og dermed bedre drivstofføkonomi.

 

Bestill time