dekk

Bytte dekk

Bytte til vinterdekk eller sommerdekk? Vi bytter dekk for deg på våre verksteder. Ønsker du å bytte ut dine gamle dekk, selger vi også dekk for alle kjørestiler. Kom innom et av verkstedene våre, eller bestil time i skjemaet nedenfor. 

 

Vinterdekk

Vinterdekk for nordisk vinter krever ekstremt gode egenskaper. Vinterdekkene skal fungere optimalt på is og snø, samtidig ha godt grep på bar asfalt og skal i tillegg tåle ekstreme temperatursvingninger. Forskjellen på et premium vinterdekk kontra et billig er alle disse egenskapene. For å utvikle et allsidig og godt vinterdekk kreves lang utvikling og god konstruksjon. Vi hjelper deg gjerne med å finne vinterdekket som passer til din bil.

 

Sommerdekk

I motsetning til vinterforholdene, stiller sommeren stort sett de samme kravene til dekkene uansett hvor man befinner seg i verden. Det er stort sett myndighetenes og forbrukernes krav som styrer utviklingen av sommerdekk. Den overordnede regelen er imidlertid at dekket må tåle bilens topphastighet. Det har de senere årene kommet stadig flere såkalte miljødekk på markedet. De kjennetegnes ved lavere rullemotstand og dermed bedre drivstofføkonomi.

 

Dekkhotell

Trenger du et sted å oppbevare vinterdekk eller sommerdekk? Vi tilbyr også dekkhotell. 

 

Send oss en uforpliktende forespørsel

Vi svarer så raskt vi får mulighet.